YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Şehit Hasan Hüseyin Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Mrt

Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon" ile alakalı okul rehber öğretmenimiz Muzaffer ALTINBAŞ öğrencilerimize bilgilendirme yaptı.

Şbt

MSÜ sınavına girmek isteyen adayların Harp Okulu için 20, Astsubay Meslek Yüksekokulu için 21 yaşında olmaları gerekir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, lise ya da dengi okuldan mezun olan adaylar yaş, kilo ve boy şartlarını yerine getirdiklerinde MSÜ sınavına girebilir.

2024 YILINDA YAPILCAK YKS SINAVI İÇİN BAŞVURU VE BİLGİLENDİRME AFİŞLERİ

Şbt

Kariyer günleri kapsamında okulumuza gelen emniyet mensupları tarafından öğrencilerimize mesleki bilgilendirme faaliyeti yapıldı. Daha sonra öğrencilerin merak ettiği konular ve sorular cevaplandırıldı.

Şbt

Velilerimize öğrencilerin yks sınavındaki durumu hakkında Okul rehber öğretmeni Muzaffer ALTINBAŞ tarafından bilgilendirme yapıldı.

Okulumuzda yks denemelerinin yapılacağı tarihler