YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Şehit Hasan Hüseyin Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kültürel Başarılarımız

• Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 20 Nisan 2014 tarihinde Konya´da düzenlenen Kur´an-ı Kerim´i Yüzünden Okuma 5. Bölge Finalinde ilimizi temsilen yarışan Süleyman ÖZDEN bölge üçüncüsü olmuştur.

• Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 04/05/2014 tarihinde Yozgat´ta düzenlenen Arapça Bilgi yarışmasında öğrencilerimiz "Sefa ERCİYAS, Osman Dursun KAYA, Emre GÜNGÖR ve Hasan KARAER" il birincisi, Arapça Şiir Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Beyzanur MERİÇ il ikincisi olmuştur.

• Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 08/03/2014 tarihinde Yerköyde düzenlenen il finalinde Kur´an-ı Kerim okumada öğrencimiz Süleyman ÖZDEN il birincisi, Ezan Okumada öğrencimiz Mücahit OBA il üçüncüsü olmuştur.

• 18-22 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılan Liseler Arası Futbol Turnuvasında okulumuz öğrencileri ilçe birincisi olmuştur.

• Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 06 Nisan 2013 tarihinde düzenlenen Ezbere Arapça Şiir Okuma Yarışmasında okulumuz öğrencisi Necmettin KARAER il birincisi olmuştur.

• 10 Mart 2013 tarihinde Çekerek ilçesinde yapılan Ezan Okuma Yarışmasında okulumuz öğrencisi Süleyman ÖZDEN il birincisi olmuştur.

• 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde yapılan Peygamber Efendimiz Konulu Ezbere Şiir Okuma Yarışmasında okulumuz öğrencisi Beyzanur MERİÇ ilçe birincisi, il ikincisi olmuştur.

• 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde yapılan Bilgi Kültür Yarışmasında okulumuz öğrencileri (Necmettin KARAER, Hasan ŞİMŞEK, Yusuf KURUMLİ) ilçe birincisi, il ikincisi olmuşlardır.

• 2010-2011 Öğretim yılında Yozgat ili genelinde yapılan Arapça Etkinlik ve Bilgi yarışmalarında; "Arapça Bilgi ve Genel Kültür" kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Sümeyye Erciyas 12/A, Zeynep Tuna 12/A, Sümeyye Demirel 11/A ve Nuray Karaer 11/A oluşan ekibimiz Yozgat il birincisi olmuştur.

• Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yozgat İli Geneli "Kuran-ı Kerim Yüzünden Okuma" yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Veli KOÇ il birincisi olmuştur. Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yozgat İli Geneli "En Güzel Ezan-ı Şerif Okuma" yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Süleyman ÖZDEN il ikincisi olmuştur.

• İlçemiz genelinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen Peygamberimiz" konulu şiir yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Yeter HAKVERDİ ilçe birincisi olmuştur.  İlçemiz genelinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen "Peygamberimiz" konulu şiir okuma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Şule Yıldırım üçüncü olmuştur.

• İlçe genelinde düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasına katılan, Hamza ERSOY (12/B), Ahmet KARAER (10/D) ve Necmettin KARAER (9/B) öğrencilerimiz ilçe 3.sü olmuştur.

• "Arapça Hutbe Okuma" kategorisinde; Furkan Gürsoy il ikincisi ve "Arapça Şiir Okuma" kategorisinde; Necmettin Karaer il üçüncüsü olmuştur.

• 2009-2010 Öğretim  Yılında " TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL projesi" kapsamında "BEYAZ  BAYRAK" ödülü.

• 2008-2009 ÖSYS 1 yeni mezun, 6 eski mezun olmak üzere toplam 7 öğrencimiz lisans programlarına yerleşti ; bir Öğrencimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği'ni, altı  öğrencimiz,  İlahiyat Fakültesi'ni  kazandı

• 2007-2008 ÖSYS 2 yeni mezun 3 eski mezun olmak üzere ; bir  Öğrencimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği'ni, dört öğrencimiz,  İlahiyat Fakültesi'ni kazandı.

• 2006-2007 ÖSYS ilçe genelinde de puan ortalaması en yüksek olan okul.

• Cemil MERİÇ 2001 ÖSS  (Sözel) İl BİRİNCİSİ, Türkiye 768. si.

• 2001 ÖSS sınavında İlçemizde (Sözel) ilk beş sıra okulumuza ait olmuştur.

• İlçe kaymakamlığınca düzenlenen liseler arsı bilgi kültür yarışması "Birinciliği"

• Liseler arası Atatürkçülük konulu bilgi kültür yarışması  "Birinciliği".

• Kur'an-ı Kerim okuma yarışması "İl Birinciliği", "Bölge Dördüncülüğü".

• İl genelinde düzenlenen Voleybol Turnuvasında "ilçe birinciliği", " İl Üçüncülüğü"

• Kutlu Doğum Haftası Bilgi Kültür yarışması "ilçe birinciliği" "İl Dördüncülüğü"

• En fazla dergi, yıllık ve tanıtım broşürleri hazırlayan okul.

• Güzel ezan okuma yarışması "İl Birinciliği",  "Bölge Dördüncülüğü".

• Polis teşkilatı 155. Yıl Dönümü resim ve kompozisyon yarışmalarında "İlçe Birinciliği"

• 19 Mayıs 100 metre ve 3000 metre koşularında "ilçe Birinciliği"

• Tema vakfi kompozisyon yarışması "ilçe ikinciliği"

• Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunun 700. Yıl Dönümü hali saha futbol turnuvası "ilçe Üçüncülüğü