YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesi

0354 3141348 Pansiyon 0354 3142240
Yeni Mahalle İmam Hatip Caddesi No 3 Akdağmadeni/YOZGAT
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Köyler ile ilçe arasındaki ulaşımda, şahısların mülkiyetinde olan küçük otobüsler ve minibüsler kullanılmaktadır.İlçeyi doğu-batı yönünde kat eden E-23 karayolu, ilçe ulaşımında büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Yol boylarında kara nakil vasıtaları ile yolculuk edenlerin dinlenme, yemek vb. ihtiyaçlarını karşılamak üzere benzin istasyonları ve lokantalar yapılmıştır. Bunlar yol boyu yerleşmelerin çekirdeğini oluşturmuşlar, zamanla yol boylarında küçük köyler vücut bulmuştur.
Yerleşim Yeri
İlçeden İstanbul,Ankara, Yozgat ve Sivas hattına düzenli otobüs seferleri vardır.İlçede engebenin fazla olduğu güneydoğu kısmı hariç diğer yerlere düzenli bir ulaşım ağı vardır.
105 km